A i n a  l ö y t y y  p o l k u ,  j o t a  e d e t ä

Elämäntaidon Valmennus / Life Coaching

Elämänvirta vie meitä eteenpäin. Jos potkimme virtaa vastaan, emme pääse sinne, mihin meidän on tarkoitus kulkea. Kun luotamme elämään ja annamme virran viedä meitä mukavasti soljuen, elämästä voi tulla kiva seikkailu, jossa tapahtuu mukavia asioita ja maisemat vaihtuvat juuri itselle sopivaan tahtiin. 


Elämäntaidon valmennus / Life Coaching auttaa, kun sinulla on jokin elämääsi liittyvä asia, joka askarruttaa sinua ja haluaisit löytää siihen ratkaisun. Valmennuksessa löydät uusia näkökulmia, tunnistat unelmiasi ja vahvuuksiasi, ja uskallat edetä rohkeammin kohti sinunnäköistäsi elämää. 

Usein kysytään, miten life coaching eroaa business coachingista, ja onko niissä kyse samasta vai eri asiasta. Oma näkemykseni on, että molemmissa on kyse coachingista - life coachingissa asiakkaan aihe voi koskettaa mitä elämänaluetta tahansa, kun taas business coachingissa aiheet ovat työelämään liittyviä. Käytännössä ihminen on tietysti kokonaisuus, ja se, mikä tapahtuu jollain tietyllä elämänalueella, usein säteilee myös muihin asioihin kokonaiselämässä. 

Aiheesi laajuudesta riippuen life coaching -tapaamisten sopiva määrä on 1-5 krt. Aiheet valitset sinä, samoin kuin tapaamisten määrän. 

Enenevässä määrin asiakkaani myös sopivat pidempiaikaisen monivuotisen coaching-suhteen, jolloin coaching-tapaamisia sovitaan aina, kun tarvetta coachingille on. Tutuksi tulleen coachin kanssa asioiden työstäminen koetaan helpoksi!  

Kaikki valmennustapaamiset järjestyvät kasvokkain pääkaupunkiseudulla ja muille paikkakunnille virtuaalisesti (puhelin, Skype, Zoom tms).  


 

Esimerkkiaiheita:

 

 

Life coachingin avulla:

 

Kaipaat rinnallakulkijaa haasteelliseksi kokemasi asian käsittelyyn elämässäsi

Olet pyöritellyt jotain asiaa mielessäsi jo pitkään, muttet pääse sen kanssa eteenpäin, eikä ystävienkään tuesta oikein tunnu olevan apua, kaipaat ulkopuolista keskustelukumppania

Haluat löytää keinoja ja rohkeutta unelmiesi toteuttamiseksi

Haluat tunnistaa omat arvosi ja oppia elämään niiden mukaisesti

Etsit tasapainoa elämäsi osa-alueiden kesken

Olet ison muutoksen äärellä ja kaipaat siihen tukea

Voimaannut ja luotat itseesi!

Saat varmuutta unelmiesi saavuttamiseksi

Arvostat itseäsi ja mielipiteitäsi

Tunnistat arvosi ja tiedät miten haluat niiden näkyvän elämässäsi

Jaksat paremmin kiireen keskelläkin

Etenet muutoksissa helpommin ja mukavammin

Saat rohkeutta elää omannäköistäsi elämää!

Ilo ja toiveikkuus lisääntyy elämässäsi