A i n a  l ö y t y y  p o l k u ,  j o t a  e d e t ä

Elämäntaidon Valmennus / Life Coaching 

Elämänvirta vie meitä eteenpäin. Kun luotamme elämään ja annamme virran viedä meitä mukavasti soljuen, elämästä voi tulla kiva seikkailu, jossa tapahtuu mukavia asioita ja maisemat vaihtuvat juuri itselle sopivaan tahtiin. Jos uimme virtaa vastaan, on vaikeaa päästä sinne, mihin meidän on tarkoitus kulkea. Mistä saada rohkeus luottaa virtaan?


Elämäntaidon valmennus / Life Coaching tukee sinua, kun jollakin elämänalueella jokin asia askarruttaa sinua ja haluaisit löytää siihen ratkaisun. Coachingissa löydät uusia näkökulmia ja uskallat edetä rohkeammin kohti sinunnäköistäsi elämää. 

Life coachingilla usein halutaan kirkastaa jotain haasteelliseksi koettua asiaa ja löytää siihen uusia ratkaisukeinoja, tai halutaan kehittää omia toimintapoja vaikkapa tietynlaisissa tilanteissa ja oppia uusia tapoja toimia niissä - tai halutaan yksinkertaisesti puhua mielessä pyöriviä asioita ääneen läpi ulkopuolisen henkilön kanssa ja saada omat ajatukset siten järjestykseen. 

Aiheesi life coachingissa voi olla miltä elämänalueelta vain - aiheenasi voi olla oma jaksaminen, ajankäyttö, perheasiat, vapaa-aika, työasiat tms (vrt business coaching, jossa aihepiirinä on aina työelämä). Käytännössä ihminen on kokonaisuus, ja se, mitä elämässä tapahtuu jollain tietyllä elämänalueella, usein säteilee myös muille elämänalueille - niin hyvässä kuin pahassa. Oma lähtökohtani on, että jokaisen tulisi voida ja saada elää omanlaistaan elämää, toteuttaen omia arvojaan, vahvuuksiaan ja toiveitaan.  

Koska life coachingissa usein työstetään asioita, joiden äärellä on hyvä oikeasti pysähtyä ja prosessoida, ja antaa ajatusten edetä ajan kanssa, suosittelen life coaching prosessin kestoksi 4 kertaa tai enemmän. Tapaamisten määrä toki vaihtelee käsiteltävän aihepiirin mukaan, ja sekä aihe että kesto ovat täysin sinun päätettävissäsi.  

Hinnat yksityishenkilöille:

3 x 1,5h yht 640€

4 x 1,5h yht 840€

6 x 1,5h yht 1250€

tai 240€ /krt  (hinnat sis alv 24%)

Tapaamiset pidetään kasvokkain pääkaupunkiseudulla tai virtuaalisesti videoyhteydellä (Zoom, Google Meets tms).  Koronapandemian aikana tapaamiset pääsääntöisesti etänä. 


Enenevässä määrin asiakkani sopivat myös pitkäaikaisen coaching-suhteen, jolloin voimme sparrailla esim. vuoden ajan kuukausittain tai silloin, kun tarvetta coachingille on. Tutuksi tulleen coachin kanssa asioiden työstäminen koetaan helpoksi, voidaan jatkaa eteenpäin siitä, mihin viimeksi jäätiin.

 

Esimerkkiaiheita: 

 

Mitä saat life coachingista: 

Haluat tunnistaa arvosi ja ryhtyä elämään niiden mukaisesti

Haluat löytää keinoja ja rohkeutta unelmiesi toteuttamiseksi

Olet ison muutoksen äärellä ja kaipaat siihen tukea

Olet pyöritellyt jotakin asiaa mielessäsi jo pitkään, muttet pääse siinä eteenpäin, kaipaat ulkopuolista keskustelukumppania

Etsit tasapainoa elämäsi osa-alueiden kesken


Rohkeutta ja varmuutta unelmiesi toteuttamiseksi

Tunnet vahvuutesi ja osaat hyödyntää niitä elämässäsi

Arvostat itseäsi ja mielipiteitäsi

Voimaannut ja luotat itseesi

Elät ja toimit arvojesi mukaisesti

Jaksat paremmin

Etenet tavoitteitasi kohden helpommin ja mukavammin

Saat rohkeutta elää omannäköistäsi elämää!


Unelmakartta -valmennus

Tilaa omalle porukallesi Unelmakartta-ohjaus

Unelmointi on parhaimpia ja mukavimpia keinoja tavoittaa haluamiaan asioita!

Tule tekemään oma Unelmakarttasi - päästä alitajuntasi valloilleen ja anna intuitiosi kertoa, mitkä asiat ovat tällä hetkellä sinulle tärkeitä juuri sinun onnellisessa elämässäsi.

Visuaalinen Unelmakarttasi auttaa sinua hahmottamaan, mitä oikeasti toivot ja haluat elämässäsi juuri nyt. Unelmakarttasi avulla aivosi virittyvät havaitsemaan otolliset tilanteet ja tapahtumat, jotka auttavat sinua askeltamaan kohti unelmiasi. 

Unelmakartan voima on innostava ja merkityksellinen - saatuasi unelmasi kartalle, voit rentoutua - ja yhtenä päivänä huomaatkin unelmiesi toteutuneen!

Tule tekemään yhdessä ohjaajan opastuksella oma Unelmakarttasi!

Hinta: 55€ /hlö  (sis. alv 24%)

Tällä hetkellä ryhmiä järjestetään vain tilauspohjaisesti. Voit perustaa oman ryhmäsi ja tilata yhteisen Unelmakartta-session teille (min 4 hlöä), jossa jokainen tekee oman Unelmakarttansa. Viettäkää yhdessä mukavan rentouttava kolmetuntinen!  

Unelmakartta-varaukset: 

Puhelin: 040-5853115 Merja Uschanoff

Sähköposti: merja@aurinkoinenpolku.fi