A i n a  l ö y t y y  p o l k u ,  j o t a  e d e t ä

Elämäntaidon Valmennus / Life Coaching

Elämänvirta vie meitä eteenpäin. Jos uimme virtaa vastaan, on vaikeaa päästä sinne, mihin meidän on tarkoitus kulkea. Kun luotamme elämään ja annamme virran viedä meitä mukavasti soljuen, elämästä voi tulla kiva seikkailu, jossa tapahtuu mukavia asioita ja maisemat vaihtuvat juuri itselle sopivaan tahtiin. 


Elämäntaidon valmennus / Life Coaching auttaa, kun elämässäsi jokin asia askarruttaa sinua ja haluaisit löytää siihen ratkaisun. Coachingissa löydät uusia näkökulmia, tunnistat unelmiasi ja vahvuuksiasi, ja uskallat edetä rohkeammin kohti sinunnäköistäsi elämää. 

Usein kysytään, miten life coaching eroaa business coachingista. Life coachingissa asiakkaan aihe voi koskettaa mitä elämänaluetta tahansa - jaksaminen, oma ajankäyttö, perheasiat tms -  kun taas business coachingissa aiheet ovat työelämään liittyviä. Käytännössä toki ihminen on kokonaisuus, ja se, mitä coachauksessa tapahtuu jollain tietyllä elämänalueella, usein säteilee myös muille elämänalueille. 

Life coaching tapaamisten määrä vaihtelee käsiteltävän aihepiirin mukaan ja on sinun päätettävissäsi. Usein tapaamisia on esim. 4 kertaa. Enenevässä määrin asiakkani sopivat pitkäaikaisen coaching-suhteen, jolloin voidaan sparrailla 1-2 kertaa kuussa tai silloin, kun tarvetta coachingille on. Tutuksi tulleen coachin kanssa asioiden työstäminen koetaan helpoksi!

Tapaamiset pidetään kasvokkain pääkaupunkiseudulla tai virtuaalisesti videoyhteydellä (Zoom, Google Meets tms).  

 

Esimerkkiaiheita: 

 

Life coachingin avulla: 

Haluat löytää keinoja ja rohkeutta unelmiesi toteuttamiseksi

Olet ison muutoksen äärellä ja kaipaat siihen tukea

Haluat tunnistaa arvosi ja oppia elämään niiden mukaisesti

Olet pyöritellyt jotakin asiaa mielessäsi jo pitkään, muttet pääse siinä eteenpäin, kaipaat ulkopuolista keskustelukumppania

Etsit tasapainoa elämäsi osa-alueiden kesken


Saat varmuutta unelmiesi saavuttamiseksi

Arvostat itseäsi ja mielipiteitäsi

Voimaannut ja luotat itseesi

Elät ja toimit arvojesi mukaisesti

Jaksat paremmin

Etenet muutoksissa helpommin ja mukavammin

Saat rohkeutta elää omannäköistäsi elämää!


Unelmakartta -valmennus

Tilaa omalle porukallesi Unelmakartta-ohjaus

Unelmointi on parhaimpia ja mukavimpia keinoja tavoittaa haluamiaan asioita!

Tule tekemään oma Unelmakarttasi - päästä alitajuntasi valloilleen ja anna intuitiosi kertoa, mitkä asiat ovat tällä hetkellä sinulle tärkeitä juuri sinun onnellisessa elämässäsi.

Visuaalinen Unelmakarttasi auttaa sinua hahmottamaan, mitä oikeasti toivot ja haluat elämässäsi juuri nyt. Unelmakarttasi avulla aivosi virittyvät havaitsemaan otolliset tilanteet ja tapahtumat, jotka auttavat sinua askeltamaan kohti unelmiasi. 

Unelmakartan voima on innostava ja merkityksellinen - saatuasi unelmasi kartalle, voit rentoutua - ja yhtenä päivänä huomaatkin unelmiesi toteutuneen!

Tule tekemään yhdessä ohjaajan opastuksella oma Unelmakarttasi!

Hinta: 55€ /hlö  (sis. alv 24%)

Tällä hetkellä ryhmiä järjestetään vain tilauspohjaisesti. Voit perustaa oman ryhmäsi ja tilata yhteisen Unelmakartta-session teille (min 4 hlöä), jossa jokainen tekee oman Unelmakarttansa. Viettäkää yhdessä mukavan rentouttava kolmetuntinen!  

Unelmakartta-varaukset: 

Puhelin: 040-5853115 Merja Uschanoff

Sähköposti: merja@aurinkoinenpolku.fi