A i n a  l ö y t y y  p o l k u ,  j o t a  e d e t ä

Uracoaching / uravalmennus Merjan kanssa

Jokaisella on luontaisia vahvuuksia ja jokaiselle on unelmatyö olemassa 


Uracoaching / uravalmennus urapohdintojen ja työnhaun tueksi

Uracoaching auttaa sinua, kun olet epävarma tämänhetkisen työsi sopivuudesta sinulle, harkitset uutta työtä, haluat pohtia uratavoitteitasi tai kun jo olet aktiivisessa työnhaussa. Uracoachingista on hyvä apu myös ollessasi rtisanomisuhan alla tai työttömänä. 

Tärkeitä asioita tämän päivän työnhaussa ovat oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen sekä itselle sopivan unelmatyön hahmottaminen. Näiden lisäksi ajantasaiset ja aktiiviset työnhakutaidot ovat tarpeen, jotta omaan unelmaan on helpompi tähdätä. Autan sinua kaikissa näissä!

Uracoachingissa paneudumme yhdessä keskustellen juuri sinun uratilanteeseesi ja -toiveisiisi. Autan sinua tunnistamaan vahvuutesi, uskaltamaan hakeutua sinua oikeasti motivoiviin tehtäviin, ja  kehittymään työnhaussasi. Coachauksissa tuen sinua urasuunnittelusi ja/tai työnhakusi ideoinnissa, suunnittelussa sekä toteutuksessa. Coachauksen sisältö määriytyy aina sinun tarpeistasi käsin, ja keskitymme niihin aiheisiin, jotka ovat asinulle kulloinkin tärkeimpiä. Usein käymme myös ensin lyhyen ennakkopuhelun tai -viestittelyn, jossa sovitaan tärkeimmmistä aiheista alustavasti. 

Tapaamisten kokonaismäärä määriytyy useimmiten sen mukaan, millaisiin aiheisiin kaipaat tukea. Käytännössä olen huomannut, että oman osaamisen tai unelmatyön tunnistaminen vaatii useamman keskustelukerran, ja vaikkapa CV:n kommentointi tai haastattelusparraus voi sujua yhdelläkin kerralla. 

Coaching prosessisi kesto määriytyy sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan.  Yhteistyömme alussa saat minulta ennakkotehtävän, joka käynnistää prosessimme mukavasti. 1,5 h pituisissa tapaamisissamme ehdimme paneutumaan aiheeseesi hyvin ja autan sinua lötämään siihen ratkaisuja.

Hinnat yksityishenkilöille: 

3 x 1,5h yht 640€

4 x 1,5h yht 840€

6 x 1,5h yht 1250€

tai 240€ /krt (hinnat sis alv 24%)

Kaikki valmennustapaamiset järjestyvät kasvokkain pääkaupunkiseudulla ja muille paikkakunnille etänä (Skype, Zoom, puhelin tms). Koronapandemian aikana tapaamiset pääsääntöisesti etänä. 


CV ja hakemuskommentointi sähköpostitse

Jos kaipaat vain ammattilaisen kommentteja ja mielipidettä hakupapereihisi, tämä on hyvä vaihtoehto sinulle. Jotta voin kommentoida hakupapereihisi parhaalla mahdollisella tavalla, tarvitsen sinulta sekä työpaikkailmoituksen että CV:si ja hakemuksesi. Pakettiin kuuluu 1-2 kommentointi- ja vinkkikierrosta sähköpostitse. 

Saat vinkkejä, mitä asioita sinun kannattaisi hakupapereissasi vahvistaa, mitä keventää, mitä selkiyttää, tuleeko motivaatiosi riittävästi esille jne. Kommenttieni ja ehdotusteni pohjalta sitten viimeistelet hakupaperisi, ja sitten vaan haku menemään! 

Hinta yksityishenkilöille:

150€ (sis alv 24%) sis. 1-2 CV:n ja/tai hakemuksen kommentointikierrosta sähköpostitsePitkäaikaiset uracoaching suhteet uran edistämisen tueksi

Enenevässä määrin asiakkaani haluavat myös solmia pidempiaikaisen uracoaching-suhteen, senhetkisen työtilanteensa ja urasuuntansa säännölliseksi tarkistamiseksi esim. puolen vuoden välein. Tutun coachin kanssa on helppo jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin.   

Räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus!


Ryhmien uracoachaukset

Pidän myös jonkin verran työnhakuvalmennuksia ryhmille, joissa käymme läpi erilaisia työnhakuun liittyviä aihepiirejä. Voit koota oman ryhmäsi (min 3 hlöä) ja sparraillaan niiden aiheiden äärellä, jotka ovat teille tärkeimpiä ja auttavat teitä urasuunnittelussanne ja työnhaussanne.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus! 

 

Missä tilanteissa uracoachaukseen: 

 

Uracoachauksen jälkeen:   

Vaikeaa tunnistaa omaa osaamistasi

Et tiedä, millaiseen työhön haluaisit seuraavaksi

Et enää viihdy nykyisessä työssäsi tai työpaikassasi

Työpaikalla on asioita, jotka vievät voimavarojasi, haluat siirtyä eteenpäin

Olet irtisanomisuhan alla tai sinut on irtisanottu

Haluat päivittää työnhakutaitojasi tämän päivän rekrytointia vastaaviksi

Kaipaat positiivista "potkua", suuntaa ja kannustusta työnhakuusi

Työnhakumotivaatiosi on kadoksissa, itsetuntosi on koetuksella

Et oikein usko itseesi ja osaamiseesi

Haluat asiantuntijan kommentteja CV:hesi, hakemukseesi tai LinkedIn-profiiliisi

Kaipaat keinoja löytää piilotyöpaikkoja

Haluat valmistautua työpaikka- tai videohaastatteluun

Uskot itseesi osaajana ja luotat onnistuvasi!

Tunnistat osaamisesi ja vahvuutesi ja osaat puhua sekä kirjoittaa niistä

Tunnistat arvosi ja tiedät, miten haluat niiden toteutuvan työssäsi ja elämässäsi

Olet määritellyt speksit sinun unelmatyöllesi

Osaat aktiivisesti ja monipuolisesti etsiä töitä eri keinoja hyödyntäen

Tunnistat uskomuksesi ja osaat kääntää ne eduksesi

CV:si ja hakemuksesi ovat priimakunnossa

Tiedät miten haluat tulla esille somessa työnhakijana

Sinulla on hissipuhe, jonka esität mielelläsi

Osaat valmistautua työ- ja videohaastatteluun ja tunnet itsesi vahvaksi niissä

Olet saanut purettua irtisanomisen tai nykyisen työpaikan tuomia ikäviä tunteitasi pois painamasta